lunes, 17 de enero de 2011

Presentació de Bebop! i Jardín en Construcción a l'Espai Mallorca.

El passat dia 13 de gener varem presentar a l'espai Mallorca Bebop! conjuntament amb el llibre Jardín en Construcción d'Emili Sánchez, premi Ernestina de Champourcín de la Diputació d'Àlava.
Va ser una nit màgica, amb molts de continguts. Es van alternar a l'escenari la poesia i la música, va haver molts de sentiments, estones per deixar-se endur per la música, per commoures amb algun poema, somriure i també riure...
En primer lloc va participar n'Emili Sánchez que va reivindicar la poesia davant l'ostracisme en que viu sovint. També reivindicà el paper sanador de la poesia, present en el seu llibre "Jardín en Construcció" que li serví per tornar a anomenar i definir amb ímpetu el paisatge exterior i interior de la realitat.

Posteriorment n'Emili passà a recitar alguns poemes del llibre Jardín en Construcción amb l'acompanyament en alguns del últims de Miquel Simonet a la guitarra.

En segon lloc passà a presentar el seu llibre Bebop!  en Nando Barandiariain comentant els temes al voltant dels que gira: el jazz dels diumenges horabaixa, la melanconia com a estat alterat de conciència, l'optimisme de fer de les dissonàncies de la vida part d'una melodia plena de bellesa, interpretada per cadascú de nosaltres com a preciosos instruments.

Posteriorment en Nando va recitar amb l'acompayament de Diego Gayà i Miquel Simonet a la guitarra i d'Albert Aluja al saxo. Es van interpretar en la seva majoria cançons de jazz amb els poemes, com el so what que tocaren a mitjes en la guitarra de'n  Miquel Simonet i el saxo de l'Albert Aluja.

Per finalitzar va haver un concert del quartet de saxos Saxfoursound. Que ens varen delectar amb un repertori de bebop! que va fer que aquesta música desembarcàs plenament a l'escenari . Els Saxfoursound ens varen inundar amb el seu ritme i ens varen fer ballar a les cadires i entre els espais d'exposició i de bar de l'E. Mallorca.
Així es va cloure una nit en que varem vibrar, riure, emocionar-mos i eixamplar el cor que era del que es tracatava!!
Moltíssimes gràcies a tothom per participar i per venir , va ser un vespre inolvidable per a jo!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario